Om Fair Hvidevareservice

Jeg kører på hele Sjælland, København, Lolland og Falster


Prisvindende kundeservice

- Jeg kan gøre det meget bedre, og billigere end alle de andre, og hos Fair vil kunden forstå hvad god service er -


Kære kunde, ovenstående ord, var det der startede det hele. Mit navn er Thomas Bünger. Jeg er bosat i Tølløse, sammen med min kone og mine to børn. Jeg har efter 20 år som ansat tekniker, hos en af landets største hvidevarevirksomheder, valgt at starte Fair Hvidevareservice, fordi jeg kan tilbyde alt det, de andre ikke kan, og det du som kunde ønsker, nemlig service der er til at betale! Jeg har i mange år undret mig over de alt for høje reparationspriser der bare stiger og stiger, samtidig med at serviceniveauet daler., og virksomheder der forsøger at fralægge sig ethvert ansvar, når kunden først har betalt regningen.  Jeg har valgt at fastholde den gode service som jeg med stolthed kan sige jeg er kendt for at yde. Jeg har flere år i træk vundet priser for at yde "Excellent Service" og for at have stor kundetilfredshed!

Jeg er uddannet på alle typer af hvidevarer, og er desuden certificeret på alle områder her i blandt på - køl/frys - gas og Miljø 🍀

Når det kommer til priser har jeg valgt at placere mig som den billigste i hele landet, og med min Fast pris betyder det at du som kunde ved, at uanet tidsforbrug eller antal kørsler, er din pris altid kun på 995 Kr. Ink.l. moms, dog uden dele.
Jeg har valgt Fast pris fordi jeg håber at flere, vil vælge reparationer, og ikke blot kassere deres hvidevareprodukter, uden det er gennemgået af fagmand - Dropper vi smid ud og køb nyt tendensen, skåner vi nemlig miljøet.- og det vil jeg rigtig gerne hjælpe med til.


Erfaring

Jeg har over 20 års erfaring, indenfor reparation af hårde hvidevarer, derfor kan du som kunde være tryg ved at lade mig reparere dine produkter.


Meget mere for pengene!

Hos Fair Hvidevareservice er du garanteret god, professionel og venlig service. Derudover kan du altid være sikker på at de reparationer der fortages, er udført professionelt - korrekt og helt efter forskrifterne, og det står jeg til hver tid inde for! 

Skulle en reparation vise sig at tage længere tid end planlagt, eller kræver det 2 eller flere besøg, f.eks. på grund af manglende reservedele, skal du stadigvæk kun betale 1095 kr. Det vil du aldrig opleve hos andre hvidevarereparatører, her betaler du nemlig pr. påbegyndt kvarter eller 20. minut - Du sparer derfor på et besøg, imellem 800 og 1000 kr. hvis du vælger Fair Hvidevareservice - tager reparationen længere tid, er besparelsen endnu større!