Miljø 


Virksomhedens ansvar

Fair Hvidevareservice er en miljøbevist virksomhed - og det står jeg inde for. Alle udskiftede reservedele, og tilhørende emballage, tager jeg med mig, når servicebesøget er afsluttet - Det er et valg  jeg har taget for at være sikker på, alt bliver sorteret 100 % korrekt - pap, papir, plastik, jern/metal og elektronik sorteres fra hinanden og bortskaffes herefter på korrekt vis - det koster dig naturligvis ikke et miljøtillæg. 

For at skåne miljøet mest muligt, planlægges besøgsrækkefølgen nøje hver dag. Dette betyder færre kørte kilometer, og derved mindre co2 belastning. Desuden er firmabilen udstyret med et el-løbehjul ( Air T15D ), der oftes benyttes i KBH. når afstanden imellem kunderne tillader det. Se det smarte løbehjul her 


Vores Kontor

Vi benytter udelukkende forbrugsstoffer, og kontorartikler der er bæredygtige, og lavet af genbrugsmaterialer f.eks. er vores kopipapir 100% genbrugspapir der er produceret med 100% mindre træ, 72% mindre energi, 83% mindre vand og 53% mindre CO2 end traditionelt kopipapir. vi handler de fleste af vores artikler hos Grøntkontor - vi du se deres store udvalg af bæredygtige kontorartikler så klik på linket her

Når vi modtager  varer, folder vi papkasserne sammen, og lægger dem på lagerhylder, på den måde de kan genbruges når vi sender reservedele mm. til vores kunder.

Desuden er vores kontor indrettet med inventar og it udstyr der er købt som brugt - på den måde har vi minimeret omkostningerne, og har på samme tid sparet på klodens ressourcer 🌏


Vedligeholdelse frem for udskiftning

Du kan som forbruger, gøre meget for at dine hvidevare holder længere - Afkalk jævnligt vaskemaskinen med et godt flydende afkalkningmiddel f.eks Re:Evo som er bionedbrydelig, det forlænger levetiden på både varmelegeme, afløbspumpe, og div. pakninger. Giv din opvaskemaskine en rens fra Re:Evo en gang pr. måned, så er dens dele altid rene, og funktionelle.

De billige apparater er Miljøsynderene

Pga. den lave anskaffelspris på nye produkter, vælger flere forbrugere desværre at kassere alt for mange, kvalitets hvidevarer, som nemt og billigt kan repareres, Der er en stigende tendens til at vi forbrugere, straks når et produkt f.eks. vores vaskemaskine går i stykker, skynder os at gå på internettet, for at finde en pris, på en ny vaskemaskine - og det er her du skal være virkelig opmærksom. Flere af de store og kendte producenter som Miele, Bosch, Siemens m.f. producere nemlig både topklasse, mellemklasse, og budgetklasseprodukter, så hvis du finder en Miele vaskemaskine til 4500 Kr. er den altså ikke magen til den model,  du 4 år forinden gav 16.000 Kr. for. 

Vidste du forresten, at flere Tyske mærker, producerer deres billige modeller i Kina, Polen, Mexico o.s.v. Det er altså kun topklasseprodukterne der produceres i Tyskland - og der er altså forskel. 

At producere en ny vaskemaskine, kræver rigtig meget af jordens ressourcer.   Det er ikke kun elektronik, plastik og jern, men også emballage, fragt, og energi. Det er først bæredygtigt at skrotte sin vaskemaskine når den er Ca. 20 år gammel.